Hatha Yoga Introduction Camp

Voor veel mensen is de drempel van de yogastudio erg hoog. Daar sta je dan tussen een groep ervaren flexibele yogi's die precies lijken te weten wat ze doen. De groep is groot, het tempo van de lessen is hoog en de yogadocent heeft niet genoeg tijd om iedereen voldoende aandacht te geven.

Dat is heel jammer, want als je yoga op de juiste manier beoefent heeft het veel voordelen. Het vermindert spanning in je lichaam, maakt je sterker en het heeft een rustgevend effect. De diepe ontspanning die je ervaart na de les neem je mee in het dagelijks leven. Het helpt je om te gaan met drukte en stress en zorgt ervoor dat je je sterker, veerkrachtiger en vitaler gaat voelen.

Om nieuwe yogastudenten de voordelen van yoga echt te laten ervaren hebben we een introductieprogramma ontwikkeld. Dit 8-weekse programma is er op gericht nieuwe studenten in een vertrouwde omgeving veilig kennis te laten maken met de basistechnieken van Hatha Yoga.

Tijdens de lessen wordt uitgebreid aandacht besteed aan ademhaling, lichaamshouding, yogahoudingen en meditatie. De groepen zijn klein, maximaal 6 mensen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en het mogelijk is iedere houding op het individu af te stemmen door deze aan te passen of juist te verdiepen. Al na enkele lessen zul je gaan merken wat yoga voor je kan betekenen. Na 8 weken ken je de belangrijkste yogahoudingen en weet je hoe je deze op een correcte manier kan uitvoeren.

De lessen worden gegeven op woensdagavond 20:15 - 21:15 uur en zaterdagochtend van 10:15 - 11:15.

Inhoud van de lessen:

 • Vergroten van bewustzijn van lichaam en ademhaling
 • Meditatie en ontspanning
 • Een uitgebalanceerde serie van staande, zittende en liggende houdingen waarbij alle delen van het lichaam afwisselend versterkt en gerekt worden
 • Aandacht voor correcte lichaamshouding
 • Aanpassing van houdingen op lichaamsbouw en/of blessures
 • Progressie van houdingen
 • Eindontspanning (savasana)
   

Waarom kennismaken met Yoga bij Kaizen Gym?

 • Alle deelnemers zijn, net als jij, beginners
 • Op een rustig tempo kennis maken met yoga
 • Je lichaam wordt vitaler, krachtiger en flexibeler
 • Je leert technieken die je ook in je dagelijks leven kunt inzetten en die helpen om te gaan met drukte en stress
 • Na 8 weken ken je de belangrijkste yogahoudingen en stap je met vertrouwen het yogapad op
   

Start met het hatha yoga introduction camp en kom weer volledig in balans

Meld je aan aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

Kaizen Gym in Aalsmeer is dé plek voor personal trainining, voedings- & lifestyle advies. Bij Kaizen Gym ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten behalen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Intake.

 • Nieuw: Kaizen Gym Training Camps

  Onze Kaizen Projects zijn ontwikkeld om in 10 weken maximaal resultaat te boeken.

  LEES MEER

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.