Voeding

Wie wel eens een dieet heeft gevolgd weet dat het moeilijk vol te houden is, beperkte resultaten geeft en vaak een grote terugslag geeft, zodra het oude voedingspatroon weer wordt aangenomen.

Bij Kaizen Gym geloven we niet in de commerciële definitie van “dieet” maar in letterlijk: het gebruikelijke voedings- en drinkpatroon van een persoon. Of het nou gezond of ongezond is daargelaten. Wij kijken naar welke nutriënten nodig en welke overbodig zijn om de doelen van onze cliënten te bereiken.

Metabolic Analytics

Dankzij het innovatieve Metabolic Analytics systeem is er eindelijk een antwoord op vragen als: waarom je zo onrustig slaapt en 's ochtends niet vooruit te branden bent. Of waarom je ‘s middags een enorme dip krijgt na de lunch. Met behulp van het Metabolic Analytics systeem kun jij jouw sportprestaties enorm verbeteren. Daarnaast helpt het om vet te verliezen op die vervelende probleemgebieden.

Dankzij onze opleidingen kunnen wij hormonale disbalansen in beeld brengen. Er kan direct een plan worden gemaakt om de hormoonbalans weer te herstellen door middel van training, voeding en supplementen.

Start met personal training inclusief voedingsbegeleiding bij Kaizen Gym

Vraag direct online een Gratis Intake aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.


Kaizen Gym in Aalsmeer is dé plek voor personal training, voedings- & lifestyle advies. Bij Kaizen Gym ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten behalen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Intake

  • Nieuw: Kaizen Gym Training Camps

    Onze Kaizen Projects zijn ontwikkeld om in 10 weken maximaal resultaat te boeken.

    LEES MEER

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.